Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisbeth Sangill
Ledige pladser

Seniorkor

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Seniorkor

Seniorkor er for alle der har lyst til at synge sammen med andre. Du behøver ikke at have kor-erfaring eller kunne noder. Alle kan synge, eller også kan de lære det. Seniorkor er sangglæde og livsglæde. Det vigtigste er at du har lyst til at synge, resten tager jeg mig af. Sang er sundt både for kroppen og for sindet. Man bliver glad, og øger sin lungekapacitet, hvilket medfører både fysisk og psykisk velvære. Repertoiret vil blive meget bredt så der er lidt for enhver smag. Danske sange og viser, evergreens og populærmusik. Kom frisk og syng dig glad.

Lisbeth Sangill:
Jeg har læst musik hovedfag ved universitetet og er uddannet organist. Jeg har haft Ry seniorkor i næsten 25 år, og der er lige nu 44 medlemmer. Jeg har også i årenes løb haft flere andre kor og arbejder også som musikterapeut på plejecentrene i Ry. Jeg arbejder både med klassisk og rytmisk musik, og alt derimellem. Jeg ser frem til at starte et seniorkor i Hammel, da jeg ved der tidligere har været et seniorkor. Det blev ledet af Poula Busch.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-01-2020, kl. 10:00

Ugedag
Holdnr1947
Adresse InSide
Dalvej 1
8450 Hammel
Lokale
Holdtimer28
Antal mødegange14
AfdelingAOF Favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.