Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser
Berit Svart
Ledige pladser

Zumba® Gold m/afspænding og kropsbevidsthed

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00Lad Zumba® Gold bevæge dig

Zumba® Gold er en lettere form for Zumba med lavere tempo. Du kan stadig få pulsen op og have det rigtig sjovt. Undervisningsstilen er dansepræget og der er således fokus på at fornemme musikken, nyde latino-rytmerne, stimulere din kreativitet, træne din balance og koordinationsevne og ikke mindst få svinget med hofterne. Musikken krydres i øvrigt med stemningsfyldt retro og ballroom med tilpassede enkle dansetrin, hvor der er mulighed for at komme i flow.
Her er plads til alle, unge som ældre med eller uden skavanker. J

Mere om Zumba® Gold
Kropsbevidsthedstræning vil indgå i undervisningen, således man ikke overbelaster kroppen. I den afsluttende udstrækning og afspændingsdel vil der være fokus på at få sluppet eventuelle spændinger gennem lange stræk og fokus på åndedrættet. Du får ligledes mulighed for at komme ned i ro-hvile systemet og få genopladet, så du kan gå fra undervisningen med ro i krop og sind. Her vil der også være øvelser du kan tage med hjem som kropslig nærvær og egenomsorg i din hverdag.

Her er hvad holddeltagere har udtrykt om dette Aof Zumba® Gold hold:
· Det er dejligt at få kroppen bevæget godt igennem. Jeg har her mulighed for at udfordre mig selv og der bliver taget hensyn til mine individuelle behov. Jeg bliver glad når jeg bevæger mig til den gode musik.
Afspændingsdelen giver mig velvære. Det er rart også at komme ned i tempo, slappe af både fysisk og psykisk.
Det er dejligt at komme afsted og være sammen med rare og hyggelige mennesker.
Det er dejligt at danse. Her får jeg aktiveret glæde, tempo, hukommelse, koordination mellem hjerne og krop. Det sociale på holdet er super. Afspændingen er en god måde at komme ”ned på jorden igen efter en høj puls og arbejdsdag. Jeg kommer nogen gange med ondt i muskler og led, når jeg går derfra er det oftest væk. Instruktøren er dygtig og jeg glæder mig altid til at komme.
· Zumba Gold og Berit har inspireret mig til at få min krop til at gøre bevægelser, som den ikke har gjort i mange år. Jeg bliver glad og stærkere af Zumba Gold
· Det sociale er virkelig godt på dette hold.
· Jeg oplever at kunne følge med på Zumba Gold holdet. Det er rart at kunne give den gas samtidig med at blive støttet til at handle hensigtsmæssigt på min krops begrænsninger.
· Det er rart at holdet ikke er for stort. Det giver en god stemning og mulighed for at lære hinanden at kende.
· Musikken og rytmerne er varierede og gør mig glad.
Berit Svart er certificeret Zumba-instruktør siden 2010 og har stor erfaring. Berit har ligeledes en baggrund som tidligere elite-sportsdanser, salsa- og argentinsk tango entusiast og arbejder primært med sundhedsfremme og stresshåndtering i kraft af sin uddannelse som psykomotorisk terapeut
Du er velkommen til at høre nærmere omkring Zumba ® Gold og afspænding: Berit svart 51979784.
Tilmelding sker direkte til AOF: 86430000 eller på hjemmesiden.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-01-2020, kl. 16:30

Ugedag
Holdnr1261
Adresse VIA University College
Jens Otto Krags Plads 3
8900 Randers C
LokaleSpejlsalen/sal 1.05
Holdtimer28
Antal mødegange14
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.