Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser
Thomaas Apath Anglohil
Ledige pladser

Siderisk Astrologi - weeekend kursus

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Lørdags & Søndags kurser i
Siderisk astrologi!

Du vil få kendskab til de grundlæggende principper for tolkning af et personligt horoskop. Kursernne vil, såfremt der er interesse, kunne efterfølges af relaterede kurser med udbygning af den astrologiske psykologi, progressiv astrologi, transitter, solar og lunar astrologi.
På kurset arbejder vi med, hvordan du tolker dit personlige horoskop - helt fra begynder niveau.


Hvad er den sideriske astrologi?
Hvis man gerne vil forstå, hvad astrologi er og hvad det bl.a. kan bruges til, så er der flere ting man skal være bevidst om. For det første så er astrologi et billede sprog, hvor der forekommer mange metaforer. Det er ikke det samme som det lineære logiske sprog, som de fleste af os bruger, når vi kommunikerer med hinanden. Der er en stor forskel på om du taler i billeder eller om du forholder dig til noget fra en lineær logisk synsvinkel. Den lineære logiske vinkel er et sprog der består af fragmenter, hvorimod et billedsprog mere er et udtryk for helhed. Tager vi igen udgangspunkt i astrologien, så er solen et udtryk for vores bevidsthed, medens månen er et udtryk for vores underbevidsthed. Her kommer tricket. Månens ræsonnement er et resultat af en samlet opfattelse, fordi vore underbevidsthed opfanger tingenes helhed og ikke kun fragmenter af den. Den sideriske astrologi rummer mange flere muligheder, fordi den generelt er skarpere. I den sideriske astrologi kan man med en betydelig større skarphed medtage husenes herskere. En anden ting der bliver skarpere, er når du medtager dekanaterne. Det er to punkter, som begge betyder en betydelig skarpere beskrivelse af et menneskes eksistensgrundlag og give en sandsynlig levnedsbeskrivelse. Hvad er forskellen mellem den traditionelle opfattelse af astrologi og den sideriske måde at forstå astrologi på? - det korte svar er: Ascendantens, husenes og planeternes placering i tegn, det er groft sagt den eneste forskel.
Det er imidlertid et faktum, at det ændrer astrologiens psykologi væsentlig.
Billedet viser den forskydning, som jordens akse har skabt siden vores tidsregnings begyndelse.


Du kommer på et kursus, der vil udvide din horisont og give dig et bredere perspektiv og en større forståelse af dig selv og dine handlingsmønstre. Det vil igen skabe en bredere forståelse af din medmennesker.
På det første aftenskolehold begynder vi med det, der er fundamentet for den personlighed du er. Herefter bygger vi videre på de muligheder, som et personligt horoskop kan fortælle om alle de førnævnte afsnit.
Du får en grundlæggende viden om, hvordan man fortolker et personligt horoskop. Senere kan du får indsigt i, hvad projicering er, og hvad det betyder for dig og dem du bevæger dig sammen med.
Du får udleveret materiale efterhånden som vi arbejder os frem gennem astrologiens muligheder. Fortsætter du kurset på de efterfølgende weekendkurser, vil der være mulighed for at uddanne sig til siderisk astrolog.
Der vil blive afholdt flere kurser, hvert kursus vil have et tema med reference til den astrologiske psykologi.

Et personligt horoskop fortæller bl.a.om:
1) din personlighed - og hvor du primært udtrykker den.
2) dit behov for tryghed, din økonomi og hvor du finder den.
3) din kommunikation, søskende og hvordan og hvor det udtrykker sig.
4) miljøet du befinder sig i og hvor den udtrykker sig
5) din kreativitet, børn, hobby og hvor den udtrykker sig.
6) dit helbred, dit forhold til det praktiske og hvor det udtrykker sig.
7) dit forhold til andre mennesker, partner og hvor du finder dem.
8) din skygge, forståelse for psykologi og hvor den udtrykker sig.
9) omhandler rejser, filosofi og højere uddannelse og hvor den udtrykker sig.
10) din sociale position, forholdet til autoriteter og hvor det udtrykker sig.
11) Venner, livets forhåbninger, og hvor det udtrykker sig.
12) din interesse for spiritualitet, livets skjulte sider og hvor det udtrykker sig.

Hvem er jeg:
Mit navn er Thomaas Apath Anglophil, jeg er forfatter, spirituel mentor og siderisk astrolog m.m. Jeg har studeret astrologi og spirituel psykologi i mere end 50 år. Jeg har arbejdet professionelt med den personlige udvikling i mere end 35 år, herudover har jeg en række alternative uddannelser, hvilket alt sammen har givet afsæt til en dyb spirituel psykologisk indsigt.

NØDVENDIGE OPLYSNINGER når du deltager i kurset er: fødselsdato, tid og sted.

Der undervises lørdag d. 1. feb., søndag d. 2. feb., lørdag d. 22. feb. og søndag d. 23. feb 2020 i tidsrummet 09.00 - 16.25 = 7,5
Materiale udgifter kr. 300,- inkl moms-
Kurserne vil efterfølgende kunne udbygges med forløb der udvider begrebet psykologisk astrologi.

TLF +45 22 11 51 54
Eller send en mail til:
oratio@apath.dk
Thomaas Apath Anglophil, Drasbeksgade 11, 8650 Kolind

Kursus 2: Astrologisk psykologi. Kurset er en videreførelse af det grundlæggende kursus. På kursuset arbejder vi med de personlige planeters psykologi. Kursus 3: astrologisk psykologi. Kurset fokuserer på de ydre planeters psykologi.
Kursus 4: astrologisk psykologi. Kurset fokuserer på husene/felternes herskerskab. Herunder arbejder vi også på begrebet projicering.
Kursus 5: astrologisk psykologi. Kurset fokuserer på det personlige horoskops dynamik, der beskrives af afstanden mellem planeterne (aspekter).
Kursus 6: astrologisk psykologi. Kurset fokuserer på måneknuderne og det tema, de skaber i et menneskes liv.
Kursus 7: astrologisk psykologi. Kurset fokuserer på den indvirkning en retrograd planet har på et menneskes liv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-02-2020, kl. 09:30

Ugedag
Holdnr1304
Adresse AOF Huset
Odinsgade 4
8900 Randers C
LokaleLok. 7
Holdtimer30
Antal mødegange4
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.