Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser

Underviser

Gry Trust Mertz
Ledige pladser

Gry Trust Mertz - En personlig fortælling

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Gry Trust Mertz - En personlig fortælling
Gry Trust Mertz vil i dette fyraftensoplæg fortælle om sine oplevelser med en svær fødselsdepression- Hvordan fødselsdepression påvirker hele familien, kan ramme alle nybagte mødre og fædre - og hvorfor den rette hjælp i tide er så vigtig for familiens fortsatte trivsel.
Kom og hør Grys gribende fortælling den 26. februar kl 16.30-18.00
Tilmelding på 86 43 00 00 eller på kursus@aofhuset.dk <mailto:kursus@aofhuset.dk>


Sind og AOF Randers sætter fokus på det skrøbelige sind gennem en række foredrag i denne sæson
Under #BRYDTABUET kom der stor fokus på det uperfekte, komplicerede og udfordrende liv. Der blev inviteret med til hverdagen bag facaderne og der blev vist nuancer af, hvordan livet også kan tage sig ud. Mange af os har ”noget”, der udfordrer os i hverdagen, men graden og kompleksiteten af disse udfordringer kan være meget forskellige. Lige fra dagligdags bekymringer og let melankoli til invaliderende angst, dyb depression og skizofreni.
På trods af en spirende åbenhed i samfundet og den offentlige sfære, er psykisk sygdom stadig omgærdet af et stort tabu og mange mennesker holder deres udfordringer skjult af frygt for stigmatisering og fordomsfuldhed.
Sind og AOF vil gerne åbne en dør til det komplicerede liv ved, at lade en række mennesker åbent og ærligt fortælle om deres liv og hvordan de har fundet vej, til en meningsfuld tilværelse med indhold og glæder.
Kom og hør personlige hverdagsberetninger, få viden og indsigt i psykisk sårbarhed. Måske finder vi ud af at der i psykisk sårbarhed er en psykisk styrke, som vi kan lære at bruge. Bliv klogere på andre og måske også på dig selv!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-02-2020, kl. 16:30

Ugedag
Holdnr12940
Adresse Kulturhuset
Stemannsgade 2
8900 Randers C
Lokalesalen
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.