Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser

Underviser

Stella Betak
Ledige pladser

Hvad min psykisk syge datter har lært mig om livet

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Hvad min psykisk syge datter har lært mig om livet
Foredraget er rettet mod pårørende til børn med personlighedsforstyrrelser, med udgangspunkt i borderline, og organisationer for pårørende til psykisk syge.
Jeg tager udgangspunkt i vores egen historie med borderline, men vil komme ind på emner som er relevante for pårørende til alle slags diagnoser. Herunder hvordan man er familie med et sygt barn, hvordan man håndterer kampen med/mod systemet og hvordan man som pårørende passer på sig selv i processen.
Jeg vil kort runde borderline, generaliseret angst og PTSD og gå hastigt videre til tanker om opdragelse, skyld og skam og sorg.
Hvad gør man, når det vigtigste menneske i ens liv ikke vil leve mere? Hvordan lever man med den konstante frygt for at finde hende død? Og kan man overhovedet bruge det livsvilkår til noget positivt? Jeg vil mene at man kan. Jeg har samlet de vigtigste lektier jeg har lært af min datter og vil dele nogle af dem med jer i mit foredrag “Hvad min psykisk syge datter har lært mig om livet”.


Sind og AOF Randers sætter fokus på det skrøbelige sind gennem en række foredrag i denne sæson
Under #BRYDTABUET kom der stor fokus på det uperfekte, komplicerede og udfordrende liv. Der blev inviteret med til hverdagen bag facaderne og der blev vist nuancer af, hvordan livet også kan tage sig ud. Mange af os har ”noget”, der udfordrer os i hverdagen, men graden og kompleksiteten af disse udfordringer kan være meget forskellige. Lige fra dagligdags bekymringer og let melankoli til invaliderende angst, dyb depression og skizofreni.
På trods af en spirende åbenhed i samfundet og den offentlige sfære, er psykisk sygdom stadig omgærdet af et stort tabu og mange mennesker holder deres udfordringer skjult af frygt for stigmatisering og fordomsfuldhed.
Sind og AOF vil gerne åbne en dør til det komplicerede liv ved, at lade en række mennesker åbent og ærligt fortælle om deres liv og hvordan de har fundet vej, til en meningsfuld tilværelse med indhold og glæder.
Kom og hør personlige hverdagsberetninger, få viden og indsigt i psykisk sårbarhed. Måske finder vi ud af at der i psykisk sårbarhed er en psykisk styrke, som vi kan lære at bruge. Bliv klogere på andre og måske også på dig selv!


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-03-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr12934
Adresse Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C
Lokale6
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.