Viden, udvikling og samvær
8900 RandersVælg område
Vis underviser

Underviser

Trine Petersen
Ledige pladser

Psykisk sygdom v/Trine Petersen

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

PSYKISK SYGDOM
En beskrivelse af hvordan Trines forløb har været, og om det at være kastebold, i det meget komplekse, psykiatriske system vi har i Danmark. Om hendes rejse ind i mørket, hvor selvmord ses som den eneste løsning. Men så kommer spiseværingen ind i billedet, og det bliver hendes første diagnose.


Trine Petersen er en 43 årig kvinde, der fortsat er psykiatri bruger, men er kommet så langt i forløbet, at hun er blevet i stand til at få noget godt ud af sit ”ødelagte” liv. Hun har erfaret at en god måde at hjælpe andre videre på, er ved selv at være hudløst ærlig. Og det er hun. Trine har gået i livets skole, men har ikke en fin uddannelse at diske op med. Hun har dog skrevet to bøger: “Kvinden med de to ansigter” og “Længslernes fængsel”

Sind og AOF Randers sætter fokus på det skrøbelige sind gennem en række foredrag i denne sæson
Under #BRYDTABUET kom der stor fokus på det uperfekte, komplicerede og udfordrende liv. Der blev inviteret med til hverdagen bag facaderne og der blev vist nuancer af, hvordan livet også kan tage sig ud. Mange af os har ”noget”, der udfordrer os i hverdagen, men graden og kompleksiteten af disse udfordringer kan være meget forskellige. Lige fra dagligdags bekymringer og let melankoli til invaliderende angst, dyb depression og skizofreni.
På trods af en spirende åbenhed i samfundet og den offentlige sfære, er psykisk sygdom stadig omgærdet af et stort tabu og mange mennesker holder deres udfordringer skjult af frygt for stigmatisering og fordomsfuldhed.
Sind og AOF vil gerne åbne en dør til det komplicerede liv ved, at lade en række mennesker åbent og ærligt fortælle om deres liv og hvordan de har fundet vej, til en meningsfuld tilværelse med indhold og glæder.
Kom og hør personlige hverdagsberetninger, få viden og indsigt i psykisk sårbarhed. Måske finder vi ud af at der i psykisk sårbarhed er en psykisk styrke, som vi kan lære at bruge. Bliv klogere på andre og måske også på dig selv!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-04-2020, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr12932
Adresse Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C
Lokale8
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.